Badeværelse Århus byen

Badeværelse Århus - Dit Drømme
badeværelse fra A til Z

Badeværelsesrådgivning hos Badeværelse Århus

Hos Badeværelse Århus vejleder vi dig gerne i sammensætningen af dit badeværelse. Også hvis du leder efter rådgivning om løse produkter eller små badeværelsesrenoveringer, hjælper vi dig gerne på vej. Vores rådgivere giver personlig vejledning og finder den bedste løsning for din situation. 

Du tilbringer dagligt tid på badeværelset, så lad os rådgive dig hos Badeværelse Århus for at gøre dit badeværelse helt efter dine ønsker. Kontakt os for rådgivning, inspiration og de seneste badeværelsestrends.

Indhold

Er dit badeværelse trængt til en udskiftning? Vi er mere end en almindelig badeværelsesbutik eller VVS-butik, fordi vi designer, bygger, renoverer og monterer komplette badeværelser og toiletter. Dette gør vi for erhvervslivet og private kunder i Århus og omegn. Badeværelsesrådgivning fra A-Z.

Badeværelser og badeværelses
indretning

Badeværelse Århus er en badeværelsesspecialist der designer, bygger, renoverer og monterer de smukkeste og mest innovative badeværelser. 

I vores netværk af udstillingslokaler kan du finde inspiration og rådgivning. Vores rådgivere har stor viden om luksusbadeværelser og materialerne til dem. De oversætter dine ønsker til en designplan. 

Designet bliver til sidst udført i et 3D-program. Dette resulterer i en fotorealistisk design, hvor du præcist kan se, hvordan dit kommende badeværelse vil se ud.

Find mere >> inspiration

Badeværelse interiør inspiration

Realisering

Badeværelse Århus’ badeværelsesmontører er klar til at bygge, renovere og montere dit luksusbadeværelse. Vores montører har års erfaring og formår derfor at omsætte designs fra vores rådgivere til virkelighed ned til mindste detalje. 

Et fantastisk design bliver først virkelighed, når det bliver oversat af håndværkere med en enestående viden og passion for deres fag. Med vores eget realiseringsteam kan vi gøre dette som ingen andre. Hvert design forvandles til et smukt billede.

Jysk ordentlighed

Den Jyske familie foretrækker kvalitet og struktur, men også en praktisk indretning. Dansk design og håndværk skal gerne afspejles i det endelige resultat. Alt dette udført af fagfolk med tydelig kommunikation og en ordentlig proces garanterer et bekymringsfrit projekt.

Badeværelse træ håndværk

Uforpligtende badeværelses og styling
rådgivning

Hos Badeværelse Århus står vores rådgivere altid til rådighed for dig. Vi afsætter gerne tid til alle for at diskutere alle ønsker. Derudover giver vi dig også gerne stylingrådgivning, så du får et bedre indtryk af, hvordan badeværelset rent faktisk kommer til at se ud. 

Er du entusiastisk? Så ser vi dig snart!

læs mere

Drømme sammen

Vi tænker gerne sammen med dig ved skabelsen af dit drømmebadeværelse. Under dit besøg får du badeværelsesrådgivning sammen med en af vores rådgivere inspiration og vi drøfter alle dine ønsker. Du kan gerne aftale en uforpligtende aftale via vores hjemmeside.